söndag 4 december 2011

En tröja till Abby

En tröja till, lite större än den förra! Den är till älskade Abby. Hon kommer från Montreol och pratar bara franska. Hon är 4 år gammal och Lillapans bäste vän. Och hon behövde en tröja, tyckte Lillapan. Så då blev det en tröja i gamla Malabrigo Worsted rester. Stickade den upp-ifrån-och-ned, mätte lite själv och inspirerades av diverse mönster på Ravelry. Är själv väldigt nöjd med raglanärmarna och rullkragen!
Passade på att lägga in lite grönt också, öva på att sticka med två garner i samma hand. Den översta raden med gröna fyrkanter blev ok, den undre blev lite stram. Hmmmm, det är svårt att hålla garnerna lagom fast. Ursäkta kvaliteten, dessa inomhusbilder...


Livet är lite krångligt ibland. Råkade kalla en person för "analt kontrollerande" idag. Och i den miljön vi befann oss är det inte vanligt med den typen av frispråkighet. Nu är jag persona non grata. Men glad ändå, för jag har rätt :-)))

2 kommentarer:

  1. Sicken fin tröja - oj oj men det går säkert över detta att vara persona non grata hoppas jag.

    SvaraRadera
  2. Det kan vara välbehövligt att vädra tankar kring anal kontrollism då och då...? Speciellt om vederbörande inte är medveten om att den är analt kontrollerande...?

    SvaraRadera