söndag 21 november 2010

Vårt dagliga bröd

Lite pre-adventsbak blev det idag. Är nöjd med dagens skörd av 80 lussebullar och en full låda med knäck-kakor :-)))


Skulle önska att jag kunde sitta i soffan nu och ägna mej åt de sista stygnen på min röda malabrigo-kofta, men jag tänkte slänga upp en adventsstjärna i fönstret också. Det gäller att vara först liksom. Viktigt att vinna över alla 40-talister i mitt område som inte har annat för sig än att advensstäda och sätt upp stjärnor och ljus i fönstrena. Tittade just ut och kunde inte se något adventigt i något fönster, så nu gäller det att få upp något ikväll. Då är jag först och då har jag vunnit. Mycket viktigt. Att vinna. Ja, jag är fortfarande helt frisk.

3 kommentarer:

 1. Gud vad duktig du är! Är helt impad, och lite överrumplad, att det redan är dags! Upptäckte just att det ju baske mig är första advent till helgen, HERRE GUD, nej förresten, jag väljer att tagga ner, tänker inte ramla ner i någon julstresshets. Så, då var det bestämt! Skönt! Annars ser jag mest fram emot att få vara ledig i jul - och då blir det ju väldigt konstigt att jag inte har tagit en enda mellandag ledig i år... Hm. Fast jag ska vara ledig efter nyår i stället, tänkte mig att vara ledig ända fram till trettenhelgen.

  Knäckkakor förresten, mina döttrar gör jättegoda knäckkakor men tycker att det är tråkigt, så man måste tjata på dem för att få såna...

  Idag har vi snöstorm i Trollhättan, har blåst och snöat som bara den sen igår eftermiddags. Ska visst fortsätta ett dygn till vad jag förstår, plus att det ska bli kallt på den här blötan som är nu... Blir nog intressant. Fast det gör inte mig så mycket, jag går ju till jobbet så här års.

  Jag håller på med Laila, och jag måste säga att jag bara blir mer och mer förtjust i Nepal. Trots att jag redan har stickat med garnet innan, så blir det kanonfint och ser inte alls slitet ut. Ska bli intressant att pröva det nya i annan tjocklek när det kommer!

  Ha det gott, vi hörs!
  /Blenda

  P.S. Haha, fick upp "GRINA" som verifieringskod!D.S

  SvaraRadera
 2. Glömde ju säga:

  HEJA, HEJS, vad duktig du är att gå ner i vikt!

  SvaraRadera
 3. Å så fina bullar och kakor!! Och FÖRST är BÄST!! Jag var först på vår gata också... Och därmed BÄST...(och helt frisk i huvudet förstås...)

  SvaraRadera