fredag 6 maj 2011

Jag har handtag

Nu förstår jag vad de håller på med de små liven. Jag vet bestämt att jag köpte cirka fyra nystan i höstas, men se nu! De har klonat sig i garnkorgen! Typ kopulerat och gjort nya små nystan! Så det är ju inte underligt att jag snart drunknar i garn, om de skall hålla på på det här viset.


Gotlandsburret från Lillys Skinn och Garn blir en lång halsduk. Skall till lite knappar och knapphål så att man kan använda den som axelvärmare också. Väldigt avancerat, men det är vad hjärnan orkar med just nu.


Närbild på rätstickat burr, det blir väldigt likt ett vanligt fårskinn. Luktar mycket får (ladugård kanske vissa skulle säga), är superfett och fullt med små halmstrån. Mmmmmm.


Jag cyklar med lillapan på pakethållaren, till skolan för att hämta mellanapan. Jag ber honom att hålla hårt om min midja, så att han inte skall fall av.
- Det går jättebra mamma, på din midja finns det som handtag!
Dags för nyckelpigan att ge sig ut på en ny vandring, och kanske lägga på lite sit-ups? Krypa till korset och betala för fettsugning?

In English
My yarn balls are misbehaving when I am not looking, obviously engaging in activities which generates new baby yarn balls. I bought 4 balls, as far as I can remember, suddenly there is 17 red balls in my yarn basket. Hmmmmm...
My yarn from Gotland is going to be a long scarf. It smells of sheep and hay. Lovely.

I put my little monkey on the luggage rack on my bike today, biking to school to pick up the middle monkey. I told him to hold on tight to my waist, not to fall of my bike. He said:
-That´s easy mum, your waist has like handles.
Sigh. Time to eat sallads. Only. Do sit-ups. Pay for liposuction.

2 kommentarer:

  1. Naughtiga garnnystanen! Fast bra för dig, eller hur... ;) Och HA-HA jag har också "love handles" - ja, även bra för barnen att hålla sig i när man skjutsar på cykeln...

    SvaraRadera
  2. Men du var har du köpt det garnet som förökar sig som kaniner - det vill jag också ha!
    Fanns det i flera färger? ;-)

    SvaraRadera