måndag 7 oktober 2013

Världen är en liten pälsboll mindre

Lilla fina och kloka Suna finns inte mer. Igår var han trött och lite kall och ville inte springa i soffan. Han åt sin sista lilla bit med Västerbottenost och sedan somnade han så fint bredvid sin bror som höll honom varm och trygg. Ett litet liv, en liten råtta. Men han kom med mycket kärlek och många glada upptåg.

Sov så gott sötaste lilla du.

6 kommentarer:

 1. Hej! Tittar in skamsen och med svansen mellan benen. Jag läste detta igår men lämnade inte heller nån liten hälsning. Det är ledsamt att mista sitt lilla husdjur. Fint att han fick somna in bredvid sin bror.
  Stor kram till er alla.

  SvaraRadera
 2. sorgen när ett älskat husdjur dör är stort:( men med tanke på tidigare blogposter så verkar han ha haft ett bra och lyckligt liv hos dig.

  Kram!!


  för att besvara frågan du ställde på min blog: jag är ganska så konsekvent i min stickning. Gillar jag det, så stickar jag på, gillar jag det inte, men tror att det kan bli bra när det är klart stickar jag på - oftast fortare för att bli klar med det:)

  men det händer att jag påbörjar en stickning, inser att jag avskyr den och att det inte alls kommer att passa mig. då repar jag upp det igen. det händer inte ofta, men det händer:) och ibland har det hänt att jag stickat klart det och först när jag har provat det insett att det jag har stickat är helt fel för mig, och då repat upp det:)

  på det hela taget är det sällan en stickning blir liggande. mest för att jag oftast föredrar att ha en stickning i taget, och det är väl en anledning till att jag sällan samlar på mig UFOs.

  men nu har jag bestämt mig för att göra klart dom få UFOs jag faktiskt har. det var inte alls planlagt från min sida att jag skulle sticka klart mina UFOs. snarare beror det på att jag "fick syn" på mina UFOs på min ravelrysida, och tyckte att det var dags att slutföra dom innan jag började på något nytt. Det kan förstås hända att jag sticker emellan med något annat innan jag är helt klar, men planen är att slutföra mina ufon innan jag börjar med något annat projekt:)

  SvaraRadera
 3. Näää fy 17 så jobbigt! Det var stor sorg när våra ökenråttor dog. De är roliga som husdjur.

  SvaraRadera
 4. Hamnade på din sida av en slump men vill beklaga sorgen. Så fint han verkar haft det och så fint att han fick somna bredvid sin bror.

  SvaraRadera
 5. Så tråkigt och sorgligt. När ett husdjur dör blir det alltid tomhet och saknad där hemma. Kramar och tankar.

  SvaraRadera