torsdag 14 januari 2010

Ulv i fårakläder

Jag har länkat tidigare till denna bild från Daily Mail, men bara som länk som sagt var, och bilden är helt fantastisk, så jag beslöt att lägga in den. Åh, vad jag vill ha en sådan klänning! Något för Odd Mollys höst kollektion?

-- Hej Liisa, vi har faktiskt varit på samma stickkafé ett par gånger, men det är några år sedan. Du är min stick-guru, kanske utan att veta om det!!!
-- Hej svejs Skruttfia, vilken fin blogg du har! Jag har inte vågat närma mej en spinnrock men vad tjusigt garn det blir när man kan!

Kan meddela att ärmarna till min gråa alpackatröja är på väg. Men jag har mycket att stå i, bland annat fick jag en bok att läsa av en vän när jag fyllde år, Tro och Vetande (Hedenius), och den är himla (haha) intressant. Så mycket man vill göra, så lite tid. Mitt jobb tar all min tid och det är banne mej inte rätt. Jag försöker smyga med mina stickningar till jobbet, och försöker smuggla med dem på möten, men min chef, som annars är en helt frisk och mentalt balanserad person, verkar inte gilla att jag stickar på möten. Jag har försökt förklara att hjärnan snappar bättre upp viktig info om man gör något med händerna samtidigt, men hon verkar inte köpa detta resonemang.

Becky Stern med bloggen Sternlab.org har tagit fram det här himla praktiska stickade dator-solskyddet. Kanske något för mej på jobbet, så att jag kan gömma mig för alla kollegor som kommer och stör med korkade frågor.

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild och vilken kul länk! Kanske något man ska anamma. Skulle också vilja ha en stickning i händerna för att främja tankeverksamheten på raster och i möten. Skulle vilja står för att jag inte vågat men vågade när jag var ung. Kanske man skulle föryngra sig?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ta chansen att under en inspirerande helg i natursköna Waxholm prova på grunderna i tvåändsstickning den 22-23 Maj!
  Vi lär dig grunderna, och att sticka olika slags mönster med hjälp av grundmaskorna.
  För mer info besök stickkurs.se
  Sprid gärna detta till kreativa, intresserade och nyfikna människor på ditt stickcafé och på jobbet!

  Medlemmar i sticka.org erhåller 10% rabatt på kursavgiften!

  Varmt välkommen önskar
  Agneta
  &
  Marie-Louise

  SvaraRadera