tisdag 13 april 2010

Wo? Where? Var?

Just nu är jag inte rolig att leva med, aporna tassar på tå och sengångaren hukar och försöker hålla sig allmänt osynlig... Jag beställde Malabrigo Worsted (i färgen Lettuce) från Nutty Knitting Supplies för att kunna sticka den här kreationen från boken Custom Knits:

Det krävs typ 10000 härvor, och eftersom jag redan hade 9996 härvor i Lettuce hemma, så behövde jag 4 stycken härvor till för att kunna få till denna underbara kofta-kappa. Och det var svårt att hitta några härvor alls i Lettuce på nätet kan jag säga, och fann efter mycket sökande 4 härvor hos Nutty Knitting Supplies. Verkade vara ett helbra ställe, bara positiv kritik från andra köpare på Ebay, samt att jag betalade via PayPal. Men har jag 13 dagar efter "shipping" fått något garn? Näääeee... Suck, vad jag blir sur!!! VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN? VAR ÄR MITT GARN?
Jag bara undrar? Och vad gör jag nu?

1 kommentar:

  1. Haha, håll ut! Det kanske kommer... :-) Det kanske har fastnat i tullen... för det var pudrat med knark, och just nu sitter det två snutar i en skåpbil utanför ditt hus och spanar på dig med kamera och total avlyssning av dina telefoner, internet och vad ni pratar om!

    ELLER så har du helt enkelt bara blivit blåst! och av dessa två alternativ, är ju det sista att föredra, eller hur? :-) Se där vad lite perspektiv kan göra!

    Ha det gott!
    /Blenda

    SvaraRadera