tisdag 1 juni 2010

Ett mirakel har skett

Ett mirakel har skett, sannerligen, och då pratar jag inte om någon ny jungfru-födsel, utan just detta faktum att långa stickade korvar (av Drops Eskimo) kan sys ihop, köras i tvättmaskinen och förvandlas till tovade tofflor till Lillapan. Han skall få dem i födelsedagspresent i juli. Tovade ulltofflor i juli. Han kommer att gilla dem!

Och så underhåller jag mig själv med en enarmad bandit... Har beställt två nystan till hos Yll och Tyll, för nu tog garnet slut :-)))

2 kommentarer:

 1. mmmmm.kanske lite varmt i sommar, men det kommer ju en vinter burr

  SvaraRadera
 2. Men! Jag var ju inte ens i närheten med min gissning! Finfina är de i alla fall - och även svensk sommar bjuder på tillfällen att krypa upp i soffan med gosiga tofflorna på, så de lär komma till användning!

  I år tycker jag att sommaren har kommit förvånansvärt fort, jag känner mig lite överrumplad över att den redan är här. Vilket jag inser att den trots allt är när jag som idag kan gå till jobbet i kortärmat, eller när jag tittar på bilden från gårdagens cykeltur... Vet inte om det är bara jag, men den här tiden på året får mig att dels känna en jublande lycka, men också någon sorts stilla vemod eller hur jag ska säga... Men härligt är det nu i alla fall, allt ligger framför en! :-)
  ha det gott
  /Blenda

  SvaraRadera