söndag 6 juni 2010

Titt ut i rutan

Det tredje lilla tillskottet i ormfamiljen heter Randis och är lite blyg och vill inte vara med på bild. Hon trivs bäst i sin toarulle! Hon är en Kalifornisk kungssnok, desert phase, dvs mera svart än vit. Det är som med zebrorna, är de svarta med vita ränder, eller vita med svarta ränder?


Och så var Drops-rean slut... Men innan dess hann jag köpa 16 nystan lila Nepal. Kunde inte låta bli. Har tidigare i år stickat en tröja åt Lillapan i Nepal och gillade verkligen att sticka med detta garn. Lite sticksigt tycker jag att det är, men det funkar.


Det är sommar ute. Jag är ensam hemma, alla aporna och sengångaren är ute i skogen för att spana med kikare och ta bilder och jaga grodyngel. När jag är ensam hemma så här, en söndag, så får jag samma känslor som jag hade när jag var hemma med någon liten bebis och bebisen sov. VAD skulle man göra då? Äta frukost? Läsa tidningen? Sova? Duscha? Städa? Sticka? Läsa jobbpapper? Gå ut och sola? Åka och storhandla mat? Slösurfa? Titta på en film? Och medans jag funderade på det, så brukade bebisen hinna vakna, och den lilla pausen var förbi :-)))))

Nu skall jag sticka. Tror jag. Jag har faktiskt tagit upp ett gammalt grönt UFO och det känns helt ok! Bild kommer så småningom!

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad lustigt, jag kan inte förklara varför, men jag hade placerat dig i skåne!!! Typ Kristianstad eller nåt... Din hemstad var himla mysig, det vi såg i alla fall. Vi åt lunch på något jag tror hette Lingongården (?), och gjorde bort oss kungligt. Några beställde hamburgare, som var rosa inuti, varpå kyparn tillkallades. Vi fick då veta att nej, de var inte ofärdiga, det var rosa för att färsen innehöll rökt sidfläsk... Min man bröt nästan ihop av skratt, och vi kände oss som "ja, hej, vi kommer från landet"! (vilket man väl i och för sig kan säga att vi gör) :-D Men maten var god!

  Jag har också en massa lila Nepal! Den vita koftan var eg bara en enda stor provlapp för koftan/tröjan jag ska göra i lila... Tycker du att det är sticksigt, jag tycker att det var jättehärligt att sticka med, och i och för sig har jag väl inte haft på mig koftan utan något under tror jag, eller jag vet inte, men jag tror inte att jag tycker att det är sticksigt.

  Tycker att det var schysst av din pappa att ställa upp för de där bilderna, förresten! (Det var väl kanske inte den mest klädsamma mössan för just honom... hihi!)

  Det gröna ufot, är det malabrigo-kappan? Ser fram emot att få se hur den blir, tror det blir ur-tjusigt på dig som är ljus, med det gröna!

  Ha det gott!
  /Blenda

  SvaraRadera