måndag 30 januari 2012

Energy input hos Pino och Disa

Om man vill samla på sig lite energi... Så kan man kontakta Pino i Grillby. Han är en matkonstnär av stora mått och har ett helt unikt koncept. Man får boka in sig som ensam gäst i hans lilla värdshus, och sedan bjuds man på exceptionellt smaskig italiensk mat, med nordisk touch. Tidigare hade han restaurang på Svartbäcksgatan i Uppsala, sedan flyttade han ut från stan till Månbacka, nu håller han till i det gamla värdshuset i Grillby. Vi har ätit hos Pino många gånger och det är en sann energy input varje gång. Att få ha en egen kock för en kväll, som bara finns till för att jag skall må bra, det är helt fantastiskt. Man får sitta och äta underbar mat, i lugn och ro, utan en massa stimmiga människor runt omkring. I helgen var vi ett gäng vänner som behövde få lite ro, ett gäng med heltidsarbetande och utarbetade småbarnsmammor. Det var helt fantastiskt, tack Pino och Disa! :-)))))

 Värdshuset i Grillby, cirka 40 minuter utanför Uppsala.


Anna sov i det mysiga rummet Lilla Tokyo!


Varma sköna brasor... Mmmmmm...


Man äter en hel italiensk middag och är mätt och god som en välstoppad gödgris efter ett antal timmar vid bordet. Här mumsar vi på världens godaste jordärtskockesoppa.


Stickning också... Det går långsamt framåt på min alpacka flamé sjal. Plockar just nu upp en miljard maskor för volangkanten.

2 kommentarer:

  1. Oh, låter och ser jättemysigt ut!

    Ha det gott/Blenda

    SvaraRadera
  2. Men oooooooooooo nu IGEN! Jiddrans vilka tips du kommer med. Något både för en själv någon gång och som presenttips är detta utmärkt! Vet precis var Grillby ligger.

    SvaraRadera