tisdag 31 januari 2012

Funny small people

Före jul sprang jag på en utställning av Jerry Niemi. Han fotar små gubbar och gummor i roliga miljöer. Flera av hans vansinnigt roliga bilder kan ses på hans blogg I skuggan av ett världsarv. Om man nu är ett True Crime fan som jag, så är ju talgoxe-bilden nedan ett måste. Den pryder min hallvägg just nu. Och ja, talgoxen dog enligt uppgift en naturlig död.


Jag gillar ostgubbarna också! :-))) "Ta´t försiktigt där nere!"

 

Bilden nedan, krattning av höstlöv, kommer från en annan blogg, också den med fokus på små gubbar och gummor.


Ett FO ett FO ett FO!!! Tomteröda halvvantar till en vän som behöver och som dessutom förtjänar något värmande. Stickade i Andes från Drops, stickor 9 mm och i princip enligt Green Giant Fingerless Mittens, jag lade dock till några maskor eftersom de blev för smala. Ber om ursäkt för den dassiga bilden. Jag känner att jag behöver en ny kamera, Sengångaren säger att jag har en toppenkamera redan och att allt handlar om fotografen. Frågan är om han skall ha smisk?

2 kommentarer:

  1. Åh, visst är de underbara de där små gubbarna!

    Vad härligt med FO, här ser det väldigt mörkt ut på den fronten... Men det lossnar väl så småningom, som tur är så är det fortfarande roligt...!

    Ha det gott /Blenda

    SvaraRadera
  2. Åhhhh tack för tipset på bilderna med de små gubbarna. Jag som fotograferar så mycket har "bommat" detta totalt!!?? Kollade hastigt in ena bloggen sicka bilder - enastående. Vilken inspiration att försöka hitta på något sådant. Men jag undrar var de får tag i så fina gubbar och gummor i alla de "valörer" och åldrar....

    SvaraRadera