söndag 26 februari 2012

Att gilla olika

Vi gillar olika här på zoo:et. Jag, Storapan och Mellanapan gillar nedan från Max. Med mycket orginalsås. Och det är ju så hemskt, man får ju inte äta snabbmat, det förstör både ekonomi, hälsa och klimatet. Och stackars alla kossor som får sätta livet till. Jag som bantar också...

Mumma tycker jag, Mellanapan och Storapan.
Sengångaren och Lillapan är mera sofistikerade och föredrar nedan. På något vis är det glufsigt att gilla hamburgare och mindre glufsigt att gilla sushi. Nu är ju dock inte sushi heller toppen för natur och klimat. Speciellt inte den där jätteräkan som ligger där och gosar sig med alla lax-sushisar.Jag gillar inte sushi alls, hoppas det finns annat att äta i Japan, vi skall åka till dit nu till sommaren. Lite öar i sydväst, sedan tågluffning runt till de stora städerna. Jag kommer att bli så smal, kommer att få leva 5 veckor på ris.

Mumma tycker Sengångaren och Lillapan.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag håller med dig, ingen sushi för mig! Är i och för sig inte så förtjust i hamburgare heller, men måste jag välja så... :-)

  Aproå mörkheten. Ibland måste man få ha svackor också, allt är inte alltid muntert och happy, happy liksom. Jag tänker att det är lite som med ställtid - bara att köra ner huvudet och jobba sig igenom det. Och att om det blir för tufft, be om hjälp! Jätteviktigt det där.

  Själv fick jag ett skrämskott tidigare idag hos frissan (alltså, den här åldersnojjan, tror den har "manifesterat" sig rent bokstavligt hos mig..). Hon fick mig i alla fall att lova att boka tid hos läkare snarast, jag har tappat en massa hår sedan jag var där sist i slutet av november. Jösses säger jag, min näst värsta mardröm är att tappa håret (den allra värsta är att tappa tänderna). Jaja.

  Men annars! Annars är allt bra, jag undrar bara vad jag ska sticka när jag är klar med den cerisa sjalen. Känns väldigt märkligt att jag inte har något särskilt på gång. Beror nog delvis på att jag vill försöka använda mig av garnlagret och inte köpa något nytt - men det är ju inte lika roligt!

  Hur är det att åka till Japan i sommar, jag tänker ur strålningssynpunkt? Eller det kanske är så stort att ni inte måste vara i just det området, jag har ärligt talat dålig koll på Japan inser jag nu...

  Ha det gott/Blenda

  SvaraRadera
 2. Äääääälskar sushi, om den är i Yasuragis regi.... :))

  SvaraRadera