lördag 29 september 2012

Att ha mist sin forna glans

Det är inte bara Fru Zoo keeper herself som mist sin forna glans, utan även hennes banangarnssjal... Borde ha lyssnat på Blenda. Men icke, envis som synden skulle jag fortsätta och bråka med banangarnet. Fastän det tvinnade sig och färgade av sig på både stickor och händer. Så vart den smala och mycket enkla sjalen klar och skulle tvättas för att få bort överskottsfärgen. Och vad händer då? Lystern vart puts väck och allt blev bara fransigt och fult. Morr.
Lärdom: Lyssna alltid på Blenda. Stickning skall vara kul, och är ett garn inte kul så lägger man ned. Livet är för kort för att bråka med sugigt garn.

Till sopor.

1 kommentar:

 1. Moahahahahaaha! Tack för den passningen! :-)

  Seriously, vad tråkigt när du lagt ner så mycket tid på det! Då känns det surt!

  Själv har jag idag inhandlat ännu en härva Drops Lace, jag tycker att det är superfint och mjukt garn. Det är den typ 5 eller 6 härvan jag köpt mig nu, och jag har ännu inte fått färdigt något i det... Jag tror att det är för tunt, det går för sakta och är för pilligt, så jag tycker att det blir för tråkigt när det inte händer något! Så då undrar man ju om jag är klok som köper en härva till? Men nu funderar jag på att sticka i dubbelt garn minsann, kanske kan jag få något färdigt då! :-)

  Blir det disputation nu snart då? Var på kompis disputation för en vecka sen, det var min första och det var jättespännande! Men mycket att fixa och dona innan, vad jag förstår!

  När det gäller vårt badrum, så får jag verkligen hoppas att det inte blir förseningar... Men jag räknar ju med det, det är väl mer regel än undantag antar jag. Nästa vecka flyr jag hemmet ett par dagar, till Stockholm på utbildning som jag inte alls ser fram emot, men jag får ju eget badrum ett par dagar i alla fall!!!

  Ha det gott, och jobba inte ihjäl dig! Livet funkar, nästan bättre faktiskt, även om man har lite skit i hörnen och ungarna får köpta plättar till matsäck på de eviga utflykterna! /Blenda

  SvaraRadera