lördag 24 augusti 2013

Just nu

Högen med pågående projekt.
Ippo håller hårt i sin ostkakebit.

6 kommentarer:

 1. Jepp, det stämmer, jag är nog mer agnostiker, åtminstone enligt wikipedias definition! Och, ja, det var nog Livets Ord jag tänkte på. Pinsamt.

  Men du, det beiga garnet, det är ju ljust, du kanske kan färga det? Kunde ju vara ett roligt projekt! :-)

  Jag kan mycket väl tänka mig ett garnbyte, jag gillar ju som sagt turkos, och jag vill jättegärna pröva ett garn jag inte testat förut! Du får säga vad du vill ha för det, garn eller pengar!

  Och vilken ångest jag fick över högskoleprovet nu... Det är strax dags att anmäla sig, och jag har sån fasa över matten...Jaja, men det är väl bara att bita ihop!

  Mönstret på mitt pågående projekt, är någon sorts lövmönster som jag ju stickar åt fel håll eftersom jag stickar uppifrån och ner! Men det ser rätt ok ut ändå.

  Alltså, du vet ju att jag inte gillar råttaktiga djur, men jag måste ju medge att Ippo med osten ser vansinnigt söt ut! :-)

  Det rosa fluffet på översta bilden ser jättegosigt ut! Vad är på gång? :-)

  Själv funderar jag lite på om jag kanske ska virka mig en dödskallesjal, har du sett dem? ( http://camillaslivsstil.blogspot.se/2013/04/doskallesjalturtorial.html ) Gillar eg inte den här typen av sjal, men är av någon outgrundlig anledning sugen på att virka?!?

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
 2. så söt han är med sin lilla ostbit:)

  SvaraRadera
 3. Så många fina projekt du har att grotta ner dig i framöver! Härligt! Och så världens sötaste Ippo - kan det bli bättre?=0))

  SvaraRadera
 4. Och jag har bara ögon för Ippo! Sååå söt!

  SvaraRadera
 5. Lilla grisen...!! Ostkaka....jojo....fint ska de va...! :)

  SvaraRadera
 6. Jösses, gerbiler är så galet söta <3

  SvaraRadera