lördag 9 november 2013

Jag stickar på ett ufo

Tog resolut upp det sticke som låg längst ned i korgen. Det är en avlång sjal med lite mönster bara i kanten och som jag stickar med Colinette. Den har potential att bli super när den är klar och det är ca 20% kvar. Och nu är jag igång och stickar på ett ufo. Extremt tillfredsställande.
Annars? Trött. Känns som om 40 är det nya 80... Eller nåt...

Svårt att fota rött.

4 kommentarer:

 1. God morgon!
  Ett UFO med bara 20 % kvar? Då är det ju nedförsbacke... ;-)

  Känner igen det där med trött, igår var jag extremt nöjd över att jag fick sova till kl. 10! Jag känner mig som om jag hela arbetsveckan hamnar back på"sömnkontot", och därför måste sova ikapp på helgerna. Kan säga att det är ganska tråkigt för mitt sociala liv... Försöker trösta mig med att detta är ju den värsta tiden på året, i det avseendet. Borde bli bättre sen.

  Det där hjärnsläppet jag hade häromdagen, hänger ihop med trötthet - du vet när man fortsätter sticka, fast ögonen börjat klippa... :-)

  Jag är också en fryslort, har tom fått ett eget extra element att ha ståendes bakom mig på jobbet! Jag har hävdat, med emfas!, att man inte kan jobba framför en dator hela dagarna, om man står och fryser, det kommer sluta med arbetsskador. Det har tom utväxlats hårda ord mellan mig och vaktmästaren om det där elementet, han tyckte inte jag skulle ha det, men jag vann! (Idioten)

  Hoppas att det går bra med jobbet idag, trots "bromsklossarna"! ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. det kommer att kännas ännu bättre när det är klart:)

  att ständigt vara trött är pest:( att vilja, men inte orka - det suger verkligen:( förhoppningsvis blir det bättre så att du orkar mera, och känner dig mera utvilad!

  SvaraRadera
 3. Jag har påbörjat nytt (förstås vad annars!). En poncho med flätor till min yngste sons fru. Och vad jag har förbannat mitt förslag på denna poncho som hon föll handlöst för. D-a flätor de stämmer inte, men nu har jag räknat, räknat och åter provstickat med annat garn och repat upp det jag stickat - 3 hg ungefär. Nu är jag på rätt!

  SvaraRadera
 4. Hej, jag skickar vidare Sunshine awarden till dig. du kan läsa mera om det på min blog:)

  SvaraRadera