söndag 24 november 2013

Puh!

Nu. Äntligen. En massa saker är nu klara. Puh! Här ligger blockningshögen och väntar. Väntar på att jag skall luska ut hur man blockar gosigt luktande vått ylle när man har två ylletokiga kissar hemma. Misstänker att de inte kommer att lämna mina alster ifred. Hmmm...

Sjal och Rödluvans luva
Jävulskofta och babykofta.


När man är färdig med en sådan massa projekt, får man börja på något nytt. Tänker mig en enkel och snabb mössa till mig själv i Rowans nya garn, Alpaca Colour.

Mössa till moi.

Tänkte också virka några jul-glasunderlägg. Bland annat en tomte till min bror. Fastän jag vet att jag inte tycker om att virka. Speciellt inte med trögt och tråkigt bomullsgarn. Det är Paris från Drops. Suuuuuuuuugigt garn som delar sig hela tiden. Stön, varför gör jag så här mot mig själv?

Sugigt jul-glasunderlägg.

4 kommentarer:

 1. Många fina projekt på g och i blockningshögen! Tack för awarden! :)

  SvaraRadera
 2. så kul det skall bli att få se dina projekt blockade och klara. jag har haft katter så jag vet precis vad du menar. dom älskade att lägga sig ner på saker jag blockade och spann ohämmat trots att jag envisades med att försöka flytta på dom. men, ofta blir det bra ändå:)

  virkade underlägg är ju jättepraktiskt, fast jag kan hålla med dig om att paris inte är världens roligaste garn.

  SvaraRadera
 3. God förmiddag! Ska bli spännande att se det färdigblockade sen!

  Apropå att sticka eller virka i tråkigt garn, ibland märker jag att jag inte riktigt inser konsekvenserna av mina roliga planer innan jag sätter igång...

  Ha en bra andra advent!

  SvaraRadera
 4. Så spännande med färdigblockat!!=0) Då kan man med gott samvete hugga stickorna i nya härliga projekt!! Prova att virka i Sunny bomullsgarn i stället, det är en hit, tycker jag!

  SvaraRadera