lördag 16 juli 2011

Inget som har med garn att göra

Idag har vi firat vår yngsta apas födelsedag. Vi gjorde en sommartårta tillsammans, fylld med vaniljkräm och hallongrädde. Under bären finns tårtan :-)))


Hade lite kul åt min Sengångare idag. Jag visade honom bilder på Kissie, uppenbarligen en av Sveriges mest lästa bloggerskor. Sengångaren har ett generellt problem med läppförstoringar, han tycker det brukar bli så fult så fult så fult så fult så fult. När han såg bilden på Kissies läppförstoring tyckte han att hennes läppar såg ut som Mrs Potato Heads läppar, från filmen Toy Story. Roligt, tyckte elaka jag.

Mrs Potato Heads läppar.


Kissies läppar.


Usch, jag är lite avis på Kissie. Sannerligen inte på hennes läppar, men på hennes blog. T ex så fotograferar hon vad hon nyss har ätit på Starbucks och får 19 kommentarer. Det är så obegripligt så att jag kan inte ens börja förstå hur det kan komma sig. Och så sitter jag här och bjuder världen på min visdom och får inte 19 kommentarer. Men kanske 19 läsare månaden. Om jag har tur. Ur led är både tiden och världen.
Nu skall jag iallafall fika och montera små koftor :-)))

7 kommentarer:

 1. Av sengångare får man höra sanningen ;-)
  Känner mig helt ute när jag inte ved vem Kissie är...harkel harkel ....får googla så att jag vet det och kanske också titta på hennes mat--ha ha ha...men kommentera där går gränsen.

  Tycker nog att det är mera spännande att kolla in bilderna hos dig på alla alpackorna....så söta sååååååå. Vilka frisyrer! Ser nästan ut som min frisyr ;-)

  SvaraRadera
 2. Huga, finns den flickan i verkligheten? Varför gör di på detta viset..?!
  Tittar hellre på den underbara tårtan du gjort. Mums

  SvaraRadera
 3. Haha Skrattade högt när jag såg din kommentar om Kissie! Mitt i prick. Ur led är tiden och jag som mamma till två tonåriga tjejer ryser.Hoppas att man kan förmedla att de duger mer än nog som de är.För vem/vilka gör man om sig ?

  SvaraRadera
 4. Din blogg är tusen gånger trevligare och mer läsvärd än Kissies. Tro mig! Så där ja, nu har du fått tre kommentarer i alla fall. Det är ju faktiskt bättre med kvalitet än med kvantitet i det här fallet.

  Grattis till lillapan!

  Kram

  /Åsa

  SvaraRadera
 5. Klockrent om Kissies läppar! Och precis som man kan tro av utseendet, är hon dum på riktigt, i alla fall vad jag har sett på någon typ av webb-TV som mina tjejer visat mig... Åh, shit, jag har tydligen också kopplat på min elaka sida idag!

  Och nu har min semester börjat, och jag ska bland annat fika mycket och besöka loppisar och bara ha det gott! Måla lite (en gammal skolbänk, en byrå, har köpt tokfina nya knoppar på Indiska), greja lite i trädgården (ska plantera klätterväxter mot fasaden), umgås med familj och vänner! Ahhh, vad livet är härligt ibland!

  Ha det gott!
  /Blenda

  (Femte kommentaren nu,va?)

  SvaraRadera
 6. Här kommer en kommentar till :) Så snart kan du tävla med Kissie.

  SvaraRadera
 7. Men inte ska du vara avis på Kissie's kommentarer! De flesta som läser hennes blogg gör ju det för att det är så nära en "freak show" man kan komma eller cirkus, kanske är en annan benämning. Att jaga många kommentarer med provocerande inlägg känns tämligen pubertalt. Kör på med dina fina blogg och gör de som läser den på glatt humör, istället för att väcka negativa känslor som Kissie gör. Hu, jag blev varse hennes blogg då min kompis undrade vad jag tyckte om den, eftersom hennes tonårsdotter läser K's blogg. Jag önskar att jag kunde radera vetskapen om K's existens för evigt :-)

  SvaraRadera