fredag 12 oktober 2012

Att ha en sådan där strut-dag

Helt otippat att jag någonsin skulle lägg ut en bild på mig själv i bikini på nätet. But here we go, jag bjuder på muffin-toppen! :-))) Jag och mina älskade apor tar ett kvällsdopp i ljummet och skönt vatten på norra Okinawa i juli 2012.

Hittade en liten vovve på vägen hem häromdagen. Han stirrade bort i horisonten, såg ut att önska att han var någon helt annanstans. Typ på en strand på norra Okinawa. Utan en fånig jävla strut på halsen. Han såg ut att försöka tänka bort den där struten så gott det gick. Inte helt lätt att tänka bort störiga strutar.

Vissa dagar har strut på halsen.

3 kommentarer:

 1. Åh, vilken underbar bild! Ser ljuvligt ut! Du får mig att längta bort - jag har baske mig inte badat en enda gång utomhus i år... (jag är ju visserligen en badkruka, men ändå, det har inte varit läge i år)

  Och tack för stöttning om måsten! Det blev jag glad av!

  Trodde jag skulle behöva storstäda denna helgen, men det "slipper" jag eftersom snickarna inte är klara med badrummet ännu. Vilket innebär att dels ligger hela badrummet utspritt i hallen/vardagsrummet, och dels är det ingen idé innan de är ute ur huset. Och nästa helg blir det Malmö och chokladprovning (förra årets julklapp från döttrarna), så då slipper jag också! Man får ta vara på ALLA glädjeämnen! (och blunda för skiten så länge.)

  Och du, jag gillar dina icke-stickrelaterade inlägg!

  Ha en bra helg du med!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ser inte din bad-bild...var...?? Vovven ser precis ut som svågerns Gilbert - lustisch!

  SvaraRadera
 3. stackars vovve! tänk dig själv med en strut runt halsen ;-))

  bjuder du på muffin.s????
  ;-)))

  SvaraRadera