onsdag 16 januari 2013

Att säga hej då

Jag städar. Städar egentligen alltid. Men just nu städar jag i mitt liv. Och jag känner att min blogg just nu inte ger mig vad den gjorde en gång. Energi-inputten ligger liksom på minus. Och det skall ju vara ROLIGT att blogga! Detta är det 270:e inlägget i min blogg, och nu har jag bestämt att ta en lång paus. Så får vi se om lusten att skriva kommer åter någon gång.
Jag kommer att titta in här och var hos er andra, om jag får!
Kram och sköt om er alla där ute! :-))8 kommentarer:

 1. Nej men vad tråkigt! Kommer att sakna dig! Så märkligt, när jag kommer tillbaka så försvinner du, är det cybervärldens version av balans? ;)

  SvaraRadera
 2. Förstår så väl ditt val älsklingsvännen! Lägg den på hyllan ett tag, bloggen, så får vi se om skrivarlusten återkommer... <3

  SvaraRadera
 3. Så synd. Jag har visserligen inte följt din blogg så länge, men jag kommer att sakna den. Men, precis som du skriver, självklart ska det vara kul att blogga! Ha det gott!!

  SvaraRadera
 4. Nej, skall du sluta:(

  fast jag tog också ett långt uppehåll från bloggandet, så jag vet att ibland är det nödvändigt!

  Jag kommer att sakna dig jättemycket! och jag hoppas att du i framtiden bestämmer dig för att du vill fortsätta igen i någon form:) jag hoppas att du tittar in på min blogg ibland och kommenterar, så jag vet att du är kvar där ute i cybervärlden:)

  Jag hoppas att du hittar din energi och din skrivlust. att du gör saker som får dig att må bra! Och att du återkommer i bloggvärlden när du är redo:) Ha det riktigt bra!!!!

  Kram!!!

  SvaraRadera
 5. Ååhh neeeeej!!! Du kommer fattas mig! Men du är klok som städar. Viktigt att lyssna på sig själv och känna efter. Sociala medier idag kan vara roligt och givande men också väldigt kravfyllt. Du gör helt rätt som pausar. Önskar dig allt gott! Ta hand om dig!Kram!!

  SvaraRadera
 6. Men oj! Detta var ju inte roligt! Jag kommer att sakna dig! Samtidigt så tycker jag ju att man inte ska göra något man inte tycker är roligt och som bara tar energi utan att ge tillbaka... Så det är nog ett klokt beslut du tar, även om jag ur rent självisk synpunkt tycker att det är tråkigt!!!

  Stickläger ja, har väl inte letat precis, men det dyker ju upp med jämna mellanrum, och nu tex; http://emmasdagar.blogspot.se/2012/12/stickhelg-i-smaland-i-mars.html
  Jag ska nog åka på något sånt här, fast inte än. Kanske. Och vem vet, då kanske du dyker upp också??? :-)

  Glöm inte att berätta hur det går med städfirman, och för den delen, den "personliga städningen"! :-) Kram pårrej, hoppas att du snart har hittat tillbaka till dig själv...

  SvaraRadera
 7. Jag kommer också att sakna dig!
  Men det är ingen idé att göra jobbiga saker, ta en paus och släpp detta ett tag.
  Som Blenda skriver så hade vi stickhelg här och det blir igen. Tänk om vi ses på riktigt någon gång :-)
  /Kram

  SvaraRadera