fredag 10 juni 2011

Lågt läge

Det är varmt. Varmt betyder skönt. Tänk att kunna gå ute, i skuggan, känna en vindpust när man dricker kall Cola, men ändå inte frysa. Jag gillar varmt. Svängde förbi stan idag med lillapan i släptåg. När vi passerade garnaffären så tyckte han bestämt att jag skulle köpa mera garn, och jag är ju inte svårövertalad när det gäller att unna sig (dvs mig). Tyvärr. Lillapan valde färg och det blev 4 härvor babyalpacka från BC Garn. Danskt tror jag. Bilden gör inte färgen rättvisa, den är mera mossgrön.

Blir lite löjligt det här med att köpa garn och garn och garn och åter garn, när jag inte får färdigt varken min gråa fyrkantskofta eller min Menten sjal. Som det verkar. Har varit bra låg på sistone, och inte stickat något. Och då blir man ju ännu lägre. Om möjligt.

Barnen lever livet iallafall. Ninjalekar (typ) med nyinköpta Naruto/manga-(typ) masker, efter att ha varit på Uppcon.

1 kommentar:

  1. Hej, här kommer en cyberkram i kubik! Inte roligt att vara låg... Men förhoppningsvis är det en övergående period! Kanske kan det nya fina garnet göra sitt till!

    Jag fattade det där med småpojkarna... :-) Det är verkligen skönt att bara vara, vi har tack och lov inget inbokat denna helg och imorse, eller ja, klockan var väl strax efter 12, satt jag i morgonrocken i soffan och stickade. Kändes görlyxigt! Nu har vi precis ätit upp jordgubbarna med riktig grädde, mums!

    Hoppas du snart kommer ut på andra sidan! Kram/Blenda

    SvaraRadera