söndag 19 maj 2013

En väst från Österlen

Är det någon som vet vad som har hänt med Blogger? Min iPhone app lägger nu in bilder som om de vore text och det är verkligen inte bra. Det blir fula ramar runtom bilderna i bloggen, och bökigt är det när jag skall skriva ett inlägg. Någon som vet hur man får tillbaka den gamla Blogger appen som lade in bilder i en rad längst ned, om man valde från telefonens filmrulle? Som skiljde på text och bilder?

Det blev en fin väst av alpackan jag köpte på Österlen, på den Gamla Möllegården, för 2 år sedan. Hua vad tiden går förresten... Mönster från Drops. Garnet var underbart att sticka av, ren och skär njutningsstickning. Det finns drag av rosa i garnet, så rosa pärlemoknappar passade bra till.

Sötaste Milou ville vara med på ett hörn. Lilla goa vovven!


När jag var och hälsade på söderut, så tog jag en sväng till Ullared. Jag gillar Ullared. Jättemycket. Blir liksom på bra humör. Har också lagt märke till att folk utanför våra större städer är liksom vanliga i ordet bästa bemärkelse och inte så j-a anala som alla (nästan) i stan där jag bor. Blir rätt så retad på jobbet också, av alla högfärdiga akademiker som inte tycker att Ullared är något att ha. I vilket fall köpte jag måååånga kartonger med fryspåsar som jag vid behov kan köra upp där bak på någon som eventuellt skulle vara lite för dryg :-)))) Här är jag och Ola-Conny! Han jobbade på och skrev autografer om vartannat! :-))


Ola-Conny och jag.

 Idag vart det Syltkakor från boken Sött från Förr. Rekommenderas! Både syltkakorna och boken!


 

4 kommentarer:

 1. Ahaaa ser du ut sådär - vad bra då känner jag igen dig när jag möter dig ;-))

  Skönt att du har västen klar inför kyliga höstvindarna när de kommer - nu pratar vi inte mer om det. Jag har då ingen uppfattning alls om Ullared för det ligger ju så pass långt från mig att jag inte åker dit särskilt därför jag är ingen "handlartyp". Går knappt in i affärerna i sta'n mer än nödvändigt. Just nu skulle jag verkligen behöva köpa en hel del nya kläder - har rensat garderoben bara för att jag ska bli tvingad att masa mig iväg och handla, men det går trögt att komma iväg.
  Men säg garnaffär............då är jag som skjuuuuuuuuten ur en kanon! :-))

  jo röstningen slutade 21 men det gör inget - jag tror ändå inte att jag vinner.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din kommentar. Inga inlägg är fåniga, på riktigt.Tycker om din blogg. Blev dessutom jätteavis på motorcykelturen, ni var skitcoola ju. :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag brukar blogga från mobilen genom att maila! Det tycker jag funkar fint, om jag nu vill blogga på språng. Annars bloggar jag helst från datorn, särskilt om jag vill skriva lite längre.

  Vilken mysig väst! Hade behövt en sån idag, har varit så himla sömning och frusen.

  Jag tycker också att Ullared kan vara kul, men jag åker aldrig dit och är ute efter något särskilt. Det har jag inte nerver till! Det får bli vad det blir... Men Ola-Conny... Vet inte vad jag ska säga om det. Här brukar vi kasta oss över fjärrkontrollen för att byta kanal om han kommer på TV:n! :-D

  Syltkakor ser ju inte helt fel ut. Kanske kan få min lilla bakerska att göra sådana till helgen! :-) Jag gillar din kopp också!

  Här har det också varit vår, säkert i 7,5 timme eller nåt! Herrejösses vad fort det går! Men det är härligt att cykla eller gå hem från jobbet, och bli alldeles stjärnögd av alla härliga dofter och syner. Jag blir lycklig helt enkelt.

  En annan bra taktik jag tillägnat mig med åren, apropå att säga nej till andras krav, är att ha is i magen och vara tyst. Alltså när någon vill att vem som helst men gärna jag, ska göra något. Förr hade jag otroligt svårt med när det blev tyst, och klarade typ 4 sekunder innan jag gav upp och erbjöd mig. Men numera erbjuder jag mig bara när jag faktiskt har både tid och lust. Tycker det är schysstare mot både mig själv och den som vill ha hjälp.

  Vad har du för projekt på gång nu då? Själv harvar jag på med klänningen, det går rätt bra undan mot vad jag hade trott. :-)

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
 4. Ha en underbart skön helg!

  ville jag bara säga ;-))

  SvaraRadera