tisdag 7 maj 2013

River Crossing från Landing

Min River Crossing är klar sedan någon tid tillbaka. Är vrålnöjd! Rolig att sticka, mönstret kommer från Landing, som för övrigt är fullt med fina mönster på koftor och annat. Stickade med Kidazzle från Fleece Artist. Det är ett underbart garn, merino, kidmohair och ett uns med nylon. Glansigt och mjuk och fint och allmänt underbart. Inga noppor här inte! Men apa-dyrt förstås... Vill inte tänka på vad koftan på 3.2 hg har kostat... Men vad gör det? Livet är kort, speciellt när man lever vilt och farligt som jag gör. Min favvokofta just nu, faktiskt!

Lagom långt med 3/4 ärm.
Yviga bruna lockar.
Mosstickning runt kanterna.

4 kommentarer:

 1. Så vacker den är och en härlig färg!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kofta! Väldigt användbar. Och garnet SER verkligen underbart ut, tycker det är så himla fint när det är så där melerat! Kollade det där Landing (är det en bok eller vad?), det var många fina projekt där! gillade särskilt Newale, det var en rolig detalj där med fickorna!)

  Grattis till att ha bestigit Mount Everest förresten! :-) Du har ju virkat mössa efter eget huvud nu, menar jag! (Fast just i detta fall hade det kanske varit bättre om du virkat efter barnets huvud??? :-D Sorry, nu är det för sent på kvällen känner jag...)

  Det måste ha varit fantastiskt att köra moppe till jobbet igår, åtminstone om ni hade så fint väder som vi! Fräsigt, liksom!

  Om heltid, på riktigt så har jag i perioder tänkt typ "måste man bli sjuk för att få ta det lugnt ett tag?". Som tur är tänker jag inte så längre, och jag jobbar verkligen för att inte göra det, för jag tror att man blir sjuk om man tänker att man ska bli det. Som omvänd mental träning liksom. Å andra sidan så har jag blivit allt bättre på att känna mina gränser, och att säga nej när det behövs. Bättre på att ta hand om mig själv, och att släppa annat som tar onödig energi. (Nån jäkla fördel ska det väl vara med att bli äldre!)

  Nu känns det i alla fall härligt med ledigt i 4 dagar! :-)
  Kram pårrejj!

  SvaraRadera
 3. Den var ju jättehärlig! Är också sugen på en ny kofta, faktum är att jag behöver en, svårt att bestämma mig för mönster bara, finns för många fina och sen vill jag ju köpa nytt garn för ändamålet men det får jag ju inte, köpstopp på garn här ett bra tag till, måste tömma lagret lite. ;)

  SvaraRadera
 4. Så fin den är! Färgen, passformen - allt!

  WowWowWow sammanfattar rätt så bra vad jag tycker om den:)

  SvaraRadera