söndag 1 september 2013

Hårband till S

Finaste brorsdottern S behövde ett hårband/pannband till vintern. Så här blev det, stickat i Nepal och denna beskrivning. Valde knappar bak så att bandet kan stramas åt om det skulle töja sig.

S.
Käpps med knappar bak.

2 kommentarer:

 1. Superfint! Pannband is da' shit! Efter att ha gått/cyklat till jobbet i lite halvfuktigt väder i en vecka, längtar jag nästan efter lite kyla så jag kan ha pannband på morgonen! Då kan jag ha frisyr på jobbet igen - nu är det bara fukt-frissigt när jag kommer fram... Smart det där med knapparna så hon kan justera vid behov!

  Förlåt mig, SJÄLVKLART skulle jag ha meddelat att garnet kommit fram ordentligt! Tror det kom typ dagen efter vi mailade, supersnabbt! Det ska bli en kofta eller möjligtvis tröja av det, nu återstår bara att bestämma hur den ska se ut! :-)

  I mitt restgarnsprojekt har jag gjort det lätt för mig, jag har allt garn i samma storlek! Nu ska jag bara bestämma hur jag ska göra med alla garnändar, om jag ska fästa dem eller om jag ska göra fransar på sjalen och låta ändarna blandas in där.

  Just nu sitter jag i soffan och har stickat en stund, samtidigt som jag är superstressad för det är en hel drös andra saker som jag borde göra... Så det är väl bara att lyfta på röven och get started!

  Ha det gott, vi hörs! /Blenda

  SvaraRadera
 2. vilken fin present! perfekt kyliga höstmorgnar och sena höstkvällar, då kylan börjar komma:)

  SvaraRadera