måndag 30 september 2013

Nya vinterhandskar

Darcy och Colin har nu blivit nya vinterhandskar. Jag gillar nämligen inte att man tuggar sönder min finaste väst. Av handspunnen alpacka från Österlen. Morr.

Jag är jättesur.

3 kommentarer:

 1. Höhö, bra jobbatt av dem där! ;-) Det finns inte mycket som slår en busig kattunge i energi, ja det skulle väl vara två st ihop då!!

  Det där att sticka utan mönster - jag är ju egentligen precis likadan som du beskriver dig själv! Gillar när det finns en tydlig beskrivning och helst en flashig bild också, så man vet hur det förväntas se ut när det är klart! Men det är ju så roligt att sticka contiguous, eller för den delen uppifrån och ner, och när man gjort en, så ser man vad som kunde blivit bättre, och så måste man testa det på nästa, osv... Tror du skulle gilla contiguous! :-)

  Här trodde jag förresten att jag skulle få en ny kaninpälsmuff, en av dotterns avelskaniner höll på att dö av en hårboll i magen...? Hon löste det genom att tvångsmata den med näringslösning utblandat i olja! Tänk vad mycket man kan lära sig, trots att man är över 40 år!!!

  OCH idag har jag gjort plogen på yogan! Var dock lite orolig för att få diskbråck under tiden, men jag tror jag klarade mig! ;-)

  Ha det gott, vi hörs!
  /Blenda

  SvaraRadera
 2. Darcy och Colin är upptagna med att upptäcka världen på katters vis:) som tur är brukar dom sluta provtugga på allt med tiden:) men det är ju himla förargligt när dom gillar att provsmaka på ens favoritplagg:s

  frågan är ju om det går att klippa bort, och sedan plocka upp maskor och få det att se snyggt ut när man stickar nedåt istället...

  SvaraRadera