fredag 15 oktober 2010

FO - Ett rött kaos

Vad är nu detta? Ett rött kaos?

Det är en ny favvo-bolero! Garn och mönster är från Drops. Drops alpacka-silke är en av de bästa alpacka-silke-blandningar som finns, eller fanns, garnet har tyvärr upphört hos Drops. Jag köpte ett par härvor innan det försvann. Hade jag varit riktigt klok hade jag köpt upp hela lagret. Det är fantastiskt roligt att sticka med och så mjuuuuuuuuuuukt. Jag har en likadan bolero i smaragdgrönt och bara älskar den. Så, nu finns i garderoben en rubinröd också. Lite blockning nu i helgen, så är den klar att användas!

Och så får vi säga hej och välkommen till Matt, en syster till Schack (Schack Matt, väldigt kul...), som kom till oss idag. Det är snok nummer FYRA, så nu får det vara bra. På ett tag. Tror jag :-)) Väldigt söt är hon iallafall! Hon har som en vit pil på huvudet, som pekar bakåt, lite lustigt tyckte aporna! Vi pratade ormar idag vid kafferasten på jobbet och min nye chef stirrade på mig som om jag var knäpp när han förstod att jag hade ormar hemma. Vad är det för konstigt med det? Jag bara undrar.


PS Vi saknar dej också Bitte :-((( Lill-apan har pratat mycket om dej och Amil och alla kompisarna som drog till skolan i höstas. Nu kommer han att börja ett halvår tidigare, och skuttar alltså iväg till skolan och 6-års efter jul. Han hälsar så gott till dej! :-))))

2 kommentarer:

 1. Vilken fin bolero! Ser jättemysig ut.

  (Jag tror inte heller att du är klok som har ormar hemma, eller... Jo förresten, om jag måste välja så tar jag hundra gånger hellre ett par snokar, än den minsta lilla spindel!!! Gahhah!)

  Jag hade velat skrika DJÄVUL och hade förmodligen gjort det om det varit en vanlig arbetsdag, men eftersom jag sitter ensam idag i ett stort kontorslandskap, blev jag till och med förskräckt när jag hörde mig själv säga lite försynt "meeeeeeeeeeeen!!!" Det blir så himla tyst i ett rum som i vanliga fall surrar av aktivitet... Ungefär som att komma först till skolan, kommer ihåg en gång när jag var i 8-årsåldern kanske. Vaknade och trodde att jag och lillebror försovit oss, slet upp honom ur sängen och sprang till dagmamman med honom (hon var ganska yrvaken när jag ringde på, men hann inte säga något förrän jag sprungit därifrån). Ock kommer till skolan och det är alldeles tyst och öde, och jag kände mig som den sista människan på jorden. Trodde dessutom först att alla gått in, men upptäckte sen att det inte fanns någon där än. Jag hade kommit drygt en timme för tidigt... Hade inte hunnit äta innan, men vågade inte gå därifrån för att inte komma för sent sen. Jaja, så kan det gå!

  Ha det gott, jag ska veckohandla efter jobbet, och sen, sen, SEN MINSANN, ska jag sticka och ha det gott!
  /Blenda

  SvaraRadera
 2. Fin Matt, och grattis till matte!! (hihi där fick jag till det...) Kul att lillen börjar 6-års efter jul... Det blir en kul utmaning för honom, lilla smartisen! :)

  SvaraRadera