söndag 10 oktober 2010

Hinner inte hinner inte hinner inte...

... göra klart allt jag vill göra klart i stickprojektshögen/högarna. Det börjar verkligen bli spooky med alla UFOn som surrar omkring här hemma :-)))) Vad händer om ens apor drunknar i alla garnhärvor och halvfärdiga projekt som staplas överallt i mitt hem, kan man bli åtalad?

Och inte kan jag bestämma mej heller om jag skall skriva på svenska eller engelska på min blogg. Då det inte verkar påverka antalet besökare på bloggen, vilket är typ noll oavsett språk, så tänker jag varva lite och låta dagsformen avgöra vilka lingvistiska övningar jag skall ägna mej åt.

Nya höststicksböcker har jag iallafall hunnit spana in på Ad libris! Båda två rekommenderas starkt, rena ögongodiset! Modern top-down knitting innehåller hur många fina mönster som helst, funderar på att ta ett sabbatsår från jobbet så att det frigörs lite tid...Men vad är då detta?

Jo, ett Silk Garden Noro nystan. Trots alla UFOn bestämde jag mig för att påbörja en hjärndöd stickning, en som jag kunde ta med ut och sticka lite på då och då, utan att behöva tänka alls. Det skall bli en Boneyard Shawl är det tänkt. Och så valde jag Noro för att så många stickar med det och är alldeles överförtjusta, och eftersom jag inte hade prövat på detta garn tidigare så kändes det som en bra idé. Men jag avskyr Noro! Det är trist att sticka med, det är odrygt, det är vasst, det är brott lite här och var i nystanet och ihopknutet, vilket är helt oacceptabelt när det samtidigt är svindyrt. Dessutom funkar inte nystanet utan blir ett trassel hur fort man börjar sticka. Hur svårt kan det vara? Grrrr. Jag skall aldrig mera sticka med Noro. Morr morr morr morr.

3 kommentarer:

 1. Måste bara säga att jag håller med om Norogarnet jag kan inte heller sticka med det utan att det blir en stor tjorv men jag kan ju skylla på att jag är nybörjare...
  Kramizar från norr...

  Ps jag gillar din blogg på svenska...Ds

  SvaraRadera
 2. hej jag tycker att du ska skriva på svenska saknar er kram bitte

  SvaraRadera
 3. Hej i stugan!
  Känns som om jag varit borta ett tag, men det har jag inte, har bara jobbat hysteriskt mycket så jag hinner knappt andas emellan. Och när jag är ledig, tillbringar jag mycket tid i bilen, övningskörning, övningskörning, övningskörning... Fast det är roligt det också, men det tar ju så mycket tid, från en som redan är fattig på just tid!

  Jag håller nästan med din Sengångare, även fast jag inte är arg när jag repar upp, så känner jag mig lite agressiv och halvgalen när jag drar och drar. Och det är verkligen ett svårt beslut att ta, men jag lär mig...

  Visst blir man förvånad ibland, när man testar garn som verkar populärt. Jag förstår inte varför man vill hålla på med något som är opraktiskt och inte funkar??? Märkligt.

  Jag har spanat in en flättröja från Drops istället i Nepalgarnet. Får lägga upp länk på min blogg senare, om det blir den.

  Ops, nu ska vi visst övningsköra och hämta lillasyster från träningen, hej hej!!!

  /Blenda

  SvaraRadera