torsdag 10 februari 2011

Schack 2009-2011

Lilla Schack blev sjuk och nu finns hon inte mera. En liten ynkans orm som rymde mycket värme och kärlek.


Our little snake Schack got sick and died. A tiny little snake that we loved so much.

4 kommentarer:

 1. Usch vad tråkigt!! Ledsen för er skull... :(

  SvaraRadera
 2. hej hej, jag kollade just på "Harakiri"-sjalen/scarvesen, och du har rätt, det var himla fin struktur på den. Skulle kunna tänka mig att göra sånt mönster fast kanske med lite större stickor, så det blir lite glesare. Måste testa!

  Starstiches då, hur ser de ut på baksidan, blir det likadant eller? Det är ju himla snyggt från framsidan i alla fall.

  På de gråaktiga filtarna är det "irländsk mosstickning" enligt min bok, dvs att man gör alla maskor två gånger innan man växlar liksom. Det var väldigt bra till just filtar, för det blir lite struktur som kan behålla lite kroppsvärme! :-)

  SvaraRadera
 3. hahaha, jag var tvungen att googla "proktolog" (och då jobbar jag ändå med att läsa läkarutlåtanden dagarna i ÄNDA)... Men ärligt talat, jag skulle tycka det var AS-jobbigt att ha en SKIT-snygg proktolog, i en sådan situation vill jag helst vara opersonlig liksom! Hade en knöl i bröstet när jag var ca 20 år, och uppsökte läkare som givetvis var man i 40-årsåldern och jättetrevlig och väldigt personlig och rolig. Där satt jag och rodnade, med armen över huvudet, och så satt han på en stol med benen särade för att komma riktigt nära medans han kände igenom bröstet. Jag tror hans ansikte var max 20 cm ifrån mitt, och han skämtade, förmodligen för att jag skulle slappna av, men det enda jag kunde tänka på, var att kan inte karl-jävelen hålla käft och göra det han ska så jag kan få gå härifrån! Puh! :-)

  Vi kom just hem från middag hos kompisar, och det är 14 minusgrader ute nu. Helt stjärnklart och väldigt vackert med ett tunt och alldeles nytt snötäcke så nu är allt ljust och fint igen. Såååå.... Nä, tror det dröjer ännu ett litet tag till våren är här! Men ljuset har ju börjat komma ordentligt, och det är härligt!

  Kram pårrej!
  /B

  SvaraRadera
 4. Jag återkommer till jobbet i september. Vi har enats om att det blir svårt att få till sommaren om jag inte är hemma med sonen. Och om jag ska vara ärlig så känner jag ingen större sorg över att vara ledig hela sommaren också =0)

  Men... Jag ska skicka iväg en ansökan till ett jobb här i Märsta nu idag, så med lite tur kommer jag inte tillbaka till LV alls. Jag skulle uppskatta att slippa försenade tåg, signalfel, lokfel, frysta växlar, löv på spåren och annat som SJ har somursäkt för att inte leverera mig i tid till jobbet. Detta jobb ligger en si så där 500 meter hemiifrån. Tar väl 5 minuter att gå. Helt perfekt! Dessutom vägg i vägg med sonens blivande förskola.
  Jag vill verkligen ha det här jobbet...

  SvaraRadera