söndag 8 april 2012

Att äta påskmiddag

Påskmiddag. Enda smolken i glädjebägaren var att lammet som vart inhandlat i tron att det var lokalproducerat, hade flugit hit på änglavingar ända från Falklandsöarna. Suck. Skall klaga hos Andersson och Tillman.

Bubbel.

Sparrissoppa.

Lilla rosmarinlammet.

Påsktårta: vaniljkräm, hallongrädde och hemmagjorda marsipanägg.
 

2 kommentarer:

 1. Vilken fin påsktårta! Allt såg i och för sig gott ut, sitter nästan och dregglar... Vi var bjudna till svärmor på påskmiddag igår, men vi fick ställa in för maken och även ungarna lite, var/är förkylda och hängiga. Så det blev fiskpinnar här istället... Ungefär så mycket som orken och energin och matlusten räckte till! :-)Men vi överlevde.

  Idag har jag städat lite. Och eftersom jag HATAR, verligen HATAR att städa, har jag varit tokarg hela tiden. Tror du mina barn har tagit skada av det? ;-D De kommer förmodligen för all evinnerlig framtid att förknippa städning med ilska och arghet, och precis som mamma, KASTA ner trasan/moppen i hinken när de ska städa...! Men det är ju rätt skönt efteråt, dels har man fått ur sig en massa ilska och dels är det ju rent och fint!

  Har'e bra!
  /Blenda

  SvaraRadera
 2. Haha, tänk att vi är fler argbiggor som städar - vi får bilda klubb??

  Påskmiddagen såg gudomlig ut! Vi fick till ett litet påsklamm här också - producerat på Nya Zeeland av alla ställen - icke miljövänligt, men gott...

  SvaraRadera