måndag 9 april 2012

Att redovisa påskens stickresultat

... Och så är vi tillbaka där vi var med på-tvären-koftan, och till och med kommit lite längre, andra ärmen påbörjad. Börjar kännas lite drygt nu faktiskt. Det här skulle ju vara ett en-veckas projekt.

Åsså har det blivit ett par typ lovvikavantar i Rowans Cocoon under påsken. Bilden är verkligen urusel, men vantarna ligger på blockning i ett halvmörkt vardagsrum. De är en present till en vän som dagligen och stundligen räddar mitt liv. Kram L! Tänkte förhäva mig lite och försöka mig på ett enkelt broderi på dem när de torkat.

Idag har jag irriterat mig på en artikel i SvD om Günter Grass och om hur han skrivit en dikt som handlar om rädslan för att Iran skall attackeras och utplånas av ett annat land i regionen. Denna dikt får naturligtvis Israels regering att gå i taket och inrikesministern Eli Yishai vill att Grass Nobelpris i litteratur skall dras tillbaka. Som om Svenska Akademien skulle ha akutmöte imorgon och dra in Grass Nobelpris för att en dikt inte föll Herr Yishai i smaken? Vem tror han att han är? I mina ögon ytterligare en gammal skitgubbe till fanatiskt religiös mansgris. Sådana finns det tyvärr rätt många av. Ooops, nu fick jag nog inreseförbud till Israel, precis som Grass fick. Oj då. Hur skall det nu gå?

Orange på rött. Blev ju bra.
Suddig bild på blåa vantar. Hurra.

2 kommentarer:

  1. Du lolig min vän... :) Och fint stickat!! Tänk om vi kunde ta över världen tillsammans - hur mycket ordning skulle inte det bli...?? Jag bara undrar...

    SvaraRadera
  2. orange är väl årets färg tror jag ?? Så du är riktigt "inne" med andra ord....

    SvaraRadera