tisdag 10 april 2012

Att få celebert besök

Ikväll tittade Dalai Lama in på en fika. Peace.

2 kommentarer:

 1. Åh, nämen titta, fint besök minsann! :-D

  Apropå ditt förra inlägg. Det finns liksom ingen rim och reson - varför måste vissa alltid framhäva sig själva på bekostnad av andra? Och så läser jag "The Help" av Kathryn Stockett, och blir omväxlande tokförbannad och förundrad. Och jag kan inte låta bli att fundera över hur det måste ha varit, och hur det fortfarande är. Kan man säga att rasismen och förtrycket då var tydligare, nästan ärligare, än idag? Eller är det bara så att det är först i efterhand som det är så himla lätt att se?

  För övrigt en rolig läsupplevelse pga att den är skriven på sydstatsamerikanska - ibland måste jag läsa högt för att förstå vad det står! :-D

  Jag har hört att det inte finns någon direkt motsvarighet till det svenska ordet "lagom" i engelskan (och kanske inte i andra språk heller? minns inte). I alla fall, jag tycker att lagom är väldigt bra.

  Och bara för att detta var en himla rörig och hoppig kommentar, kommer jag som en vinkelivink till dig, lägga in en bild på min blogg, i samma asiatiska anda som din bild i detta inlägg!

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
 2. Är det senaste reinkarnationen?

  SvaraRadera