söndag 1 april 2012

Att tycka joligt

Tydligen ett foto som valsat runt på fejan ett tag. Vansinnigt rolig tycker jag. Feminist och jämlikhetsivrare som jag är ända in i benmärgen, så trodde jag aldrig att jag skulle komma att ogilla utveckligen på området. Men jag måste säga att "hen" inte riktigt är min kopp te. Håller jag på att bli gammal?


Skall fota en minisjal i Andesgarn idag. Om det inte snöar eller haglar :-(( Den kommer senare på bloggen. Jättefin!

4 kommentarer:

 1. Hen, ja... Själv tycker jag att det är mycket väsen för ingenting, oftast. Jag kan tom tycka att i vissa fall kan det ju funka fint med ett mer könsneutralt ord. Men egentligen bryr jag mig inte så mycket, folk får säga hur de vill. Tycker att det är lite spännande dock, att en del blir så fruktansvärt provocerade av diskussionen. Tänk om diskussionen kring tilltalet "hora", som de flesta flickor från 9-10års ålder har blivit kallade mer eller mindre frekvent, var lika animerad tex...

  Det är ungefär som det där fenomenet, att folk blir fruktansvärt provocerade av att någon som är homosexuell, inte har "kommit ut" offentligt. Why, liksom? Jag skulle då inte gå med på att behöva redovisa vad för typ av personer jag ligger med! Det är min ensak.

  Hur går det med revbenet, kan du hoppa utan tabletter snart? ;-D

  Ha det gott/Blenda

  SvaraRadera
 2. Hen - tycker inte om det! Försöker nu lära T att "hon" heter Anna och "han" heter Pelle osv... Inte helt lätt, men "hen" kommer de aldrig få mig att säga...!

  SvaraRadera
 3. Hehe, ja det är ett konstigt yrke när man tänker efter. Ibland kan jag vara i tre olika länder på en dag...
  Men det är verkligen skitkul och tiden går sååå fort.

  Ha en fin dag! Och tack för kommentaren.

  SvaraRadera
 4. Jaha jag har inte fejan så jag har sluppit detta då...spelar ingen roll egentligen för jag hade nog inte lagt mig i det hela ändå. Jag är jag och jag är en hon vad jag vet om, sedan om någon annan kallar sig något annat så tycker jag att det är upp till den personen. Tycker nog det finns allvarligare saker att reta upp sig på.
  Är det där boken bra som du läser/har läst? Åsa Larssons. Jag har läst några av henne, så det blir nog denna också.
  Ha en skön påsk om vi nu inte hörs innan dess :-))

  SvaraRadera