onsdag 19 december 2012

En fråga

Skall jag höja eller sänka dosen på min lugnande medicin när jag upplever att chefen ser ut typ så här vid morgonkaffet? Någon som vet?

9 kommentarer:

 1. Det kanske inte är din dos som behöver regleras, din chef kanske behöver en rejäl en om han ser ut sånne. Och mer kaffe.

  SvaraRadera
 2. instämmer till fullo med Kajsas kommentar! det är nog inte du som behöver reglera din dos med lugnande - utan det är nog chefen som behöver något! OCH mera kaffe!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker som så här; att om han stannar där på andra sidan, trots att han ser ut så där, så acceptera bara att han ser ut sån. Och tänk på att andas långsamt och djupt, ända ner i magen (man ska ha en rund och fin mage, det är det bästa har jag hört). Och hoppsan, nu blev det visst Mindfulness, eller nåt? Du vet, låt tanken komma och sen gå, och tänk på andningen. :-)

  Det där med andningen är faktiskt bra! Eftersom min julsemester börjar imorgon, så tror jag att jag ska sova länge, gå och sola efter äggfrukost, sen köra lite djupandning! Blir nog bra detta! Jag jobbar i mellandagarna, men sen är jag ledig ända till den 8:e! Härligt!

  Och för övrigt tror jag att vi kan sluta oroa oss över att världen ska gå under, såg just på på Aktuellt, eller Rapport kanske, att ättlingar till Mayafolket, har en profetia som säger att mellan 21-24 december kommer energin från 4 solar att göra något, vilket innebär att en ny tid som kommer att vara vacker och eftertänksam och fylld av förnöjelse att inledas, och det är därför som den gamla Mayakalendern slutar den 21:e december 2012. För sen börjar en ny tid alltså. Och detta är helt fritt nerklottrat ur minnet, så detaljerna är förmodligen fel, men själva budskapet, tror jag ska stämma ganska så bra! Så, jag räknar med att jag blir tvungen att köpa färdigt kvarvarande julklappar! :-)

  Jag önskar dig och de dina en underbar och LEDIG och skön jul! Ha det gott tills vi hörs igen!

  Kram/Blenda

  SvaraRadera
 4. Hujja! Ge chefen några piller! Så får du se hur hon/han reagerar när hon/han tittar på dig ;-))

  Var rädd om dig! Kram Gun

  SvaraRadera
 5. Hmm.. svår fråga. Verkar säkrast att byta jobb, tycker jag. Chefen verkar inte vara att lita på, icke heller pillerna. Ta hand om dig och försök göra så lite som möjligt. Träna på att koppla av och att leva här och nu. Kram!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Sötis, smussla ner hela burken i chefens julmust, eller det blir kanske vattenglas, efter nyår...!!

  SvaraRadera
 8. Önskar dig en riktigt fin jul också!!!

  SvaraRadera
 9. Jag träffas gärna över en kopp varm dryck (te i mitt fall) efter jul. Gärna någon annan stans än på jobbet. Kanske en lunch på stallet med tillhörande varm dryck. Jag vet att teet är bra där (ekologiskt och så...) och jag har hört från säkra källor att kaffet är bättre än i pumptermosarna på jobbet =0)
  Självklart kommer vi på något bra! Det är väl det vi gör bäst, eller hur!

  God jul på dig och dina småapor och din sengångare!

  SvaraRadera