måndag 31 december 2012

Välkommen 2013!

2012 är på väg mot sitt slut. Det har varit ett ganska så ok år, trots allt. Jag har varit sjuk, men annars så har det mesta tuffat på. Känner att jag har blivit så gammal att jag önskar mig ett lugnt 2013, utan en massa happenings... Jag arbetar på vissa förändringar i mitt eget liv, vi får väl se om det ger resultat inom snar framtid.
TACK alla fina läsare av min blogg! Det är så roligt att få vänner i bloggvärlden. Få kommentarer, få kommentera, få hjälp och råd med stickningar. Hoppas vi ses 2013!

Nu har jag också börjat med ännu en ny stickning med underbart alpackagarn från Den Gamla Möllegården. Det är handspunnet och helt fantastiskt att sticka med. Skillnaden mellan fabriksspunnet och handspunnet garn är som skillnaden mellan levande musik och en cd-skiva. Det är liv på ett annat sätt. Och som sagt, detta garn är en njutning att sticka med. Det skall bli en typ väst, mönster från Drops.

Brun-rosa alpacka.

Jag avslutar med några bilder från Japan i somras. Det verkar som om det blir en tur igen i sommar. Vi längtar alla tillbaka till Tokyo.

Storapan fredar sig mot de närgångna hjortarna på ön Miyajima utanför Hiroshima. "Nej, jag har inga flera kex!"
Lillapan skuttar i varmt vatten på ön Taketomi.
Mellanapan sussar på sin futon på vårt ryokan i Tokyo.
Underbara och pålitliga glassautomat. Hur fort man såg en glassautomat var man tvungen att köpa glass. Sådana var reglerna. Raspberry Cheesecake var godast.

Lillapan i yukata och med korg och badpass i Kinosaki. En liten by med många varma källor. Man gick på badrunda på kvällen.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder från Japan! Kan förstå att ni vill åka tillbaka:)

  Önskar dig ett riktigt fint 2013!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på 2013!

  Jag börjar 2013 med att be om tips - har snöat in på Dropsgarner, eftersom det inte längre finns någon garnaffär i min stad (rättare sagt; någon som jag vill handla i), och det är både lätt och smidigt att beställa Dropsgarner och jag vet vad jag får. Men jag vill pröva något annat! Brukar du beställa garner och i så fall vad och vart?

  Vad härlig bilden med Storapan och hjorten är! :-)

  Idag är det en mycket soft dag hos denna familj - Maken har precis gått och lagt sig igen med en huvudvärkstablett (hehe, självförvållat!), äldsta dottern har precis satt sig för att äta frukost och själv häckar jag i soffan och läser bloggar och planerar nya projekt! Min yngsta hade middag tillsammans med sin pojkvän för ett 15-tal kompisar igår, och sover nu den rättfärdigas sömn. Och solen lyser, efter att det i ett par dagar regnat oavbrutet så att all snö nu är borta. Livet är rätt härligt! Tänker att jag tror jag fortsätter resten av året på detta sätt (förutom att maken kan slippa sin huvudvärk då förstås ;-D)...

  Ha det gott! /Blenda

  SvaraRadera
 3. Vilka minnen ni bär med er! och aporna är för goa!

  God fortsättning på 2013

  SvaraRadera
 4. Så spännande med Asien och Japan! FÖrstår att ni vill resa tillbaka dit!=0))

  SvaraRadera
 5. Fina bilder, fina minnen och fint garn!!!

  SvaraRadera