onsdag 21 november 2012

Att ha skjutit en dront till

För ett år sedan sköt jag en dront. Nu har jag minsann skjutit en till... För mot förmodan har jag och Finnair kommit överens. Vi hade en tvist som jag tog till ARN och där ARN beslutade till min fördel. Efter vidare förhandlingar har nu Finnair gått oss tillmötes i form av ett presentkort som gäller på deras flighter på samma summa. Vi är jättenöjda och det har varit riktigt trevligt att ha en dialog med Finnair. Artigt, belevat och allmänt trevligt. Wohoho, nästa gång vi reser, så blir det med Finnair igen! Skönt att ha löst den här tvisten, för jag gillar Finnair. Allt runt omkring den förra resan, personal och allt, var jättebra. Till och med jag som är inte så lite flygrädd tycker att de är ett toppen flygbolag  :-))) Hmmm, skall kolla upp deras destinationer... :-) Moi mycket glad idag!


6 kommentarer:

 1. En solskenshistoria så här i höstmörkret - kul!
  Jo man ska ta vissa strider - det lönar sig. Jag tog en strid i somras med Vattenfall och fick ersättning med råge för den skog de fällt på min mark på gården i norr. Rätt ska vara rätt!

  SvaraRadera
 2. Grattis! så skönt att få upprättelse, och att kunna se fram emot nya utflykter:)

  Och ja, för att besvara frågan du ställde när du lämnade en kommentar på min blogg - visst har jag en tendens att improvisera när jag stickar. Oftast har jag ett grundmönster, antingen ett jag hittat som någon annan har gjort, eller ett som jag har gjort själv. Men allteftersom stickningen växer tenderar jag att göra förändringar/skriva om mönstret/improvisera. Blir det fel går det ju att repa upp:) Fast om jag skall vara petig, så händer det ganska sällan. Oftast är det så att när jag får en känsla av att det är något fel med det jag stickar, så är det oftast rätt (alltså att något är fel). jag har därför lärt mig att lita på den känslan. så om det känns fel, är jag snabb på att repa upp det som jag har stickat (tills det känns rätt igen) - det går fortare än att fundera över vad som är fel med stickningen:) och mina stickmönster är ständigt fullklottrade av dom ändringar jag gör:)

  SvaraRadera
 3. Men håhå, grattis, vad roligt! :-)

  Tänka ut livsstrategier, det var minsann inget litet dagsverke! Jag tolkar det som att hemmavaron har åtminstone delvis fyllt sitt syfte? Hoppas du mår bättre i alla fall.

  Hälsade på nyaste bebisen förut, så varje gång jag rör mig eller vänder på huvudet, så känner jag hur det luktar bebis om mig! Mys! (Och lite bebisspy också, men det hör ju till ;-D)

  Vad fin din nya bok ser ut!

  Ha det gott/Blenda

  SvaraRadera
 4. Åh, så skönt att det löste sig till slut!=0)

  SvaraRadera
 5. Oj oj en till?! Men vad ska herrarna tycka...blir de inte revirtjafs dem emellan...

  Åkersberga?! Jag blir litet förvirrad - fått för mig att du bor "söderut"....dvs inte Stockholmsområdet! Jo jag vet att det var där du hämtade den, men jag får nu för mig att du bor här runt sta¨n någonstans?! Där ser man!

  SvaraRadera
 6. Hyvä Suomi!!!! =)

  SvaraRadera